تامین بازار مرغ شب عید اصفهان به کمک سامانه رهتاب

تامین بازار مرغ شب عید اصفهان به کمک سامانه رهتاب

برداشتی از خبرگزاری نوای صنعت |
مشاهده خبر در خبرگزاری مرجع

به گزارش” آوای صنعت ”، حسین ایراندوست اظهار داشت: براساس میانگین سرانه گوشت مرغ در استان اصفهان که بالغ بر ۲۸ کیلوگرم به ازای هر فرد در سال محاسبه می‌شود. میزان مصرف استان اصفهان در روزهای آخر اسفند ماه به ۴۰۰ تن می‌رسد که در ماه‌های دیگر سال ۳۶۰ تن در سال است.

وی افزود: میزان گوشت مرغ عرضه شده در نیمه دوم اسفندماه در هر شب ۵۴۰ تن است به این معنا که ۴۰ درصد بیشتر از ماه‌های معمول سال، گوشت مرغ در بازار استان اصفهان عرضه می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان اصفهان تصریح کرد: پیش بینی می‌شود برای تامین مرغ در ماه مبارک رمضان ۷ میلیون تن در فروردین ماه جوجه‌ریزی شود تا با کمبود گوشت مرغ در ماه مبارک رمضان مواجه نشویم.

وی اضافه کرد: اقداماتی در راستای کنترل بازار مرغ در اصفهان انجام شده است که می توان به ممنوعیت خروج مرغ از استان اصفهان اشاره کرد.

ایراندوست به کاهش مدت اعتبار مجوزهای بهداشتی از ۷ روز به ۳ روز برای مهار بازار مرغ در اصفهان هم اشاره‌ای کرد و افزود: از مرغداران درخواست شده است که پس از ۴۵ روزگی مرغ را با وزن دو کیلو و ۳۰ گرم روانه کشتارگاه کنند.

وی افزود: از شهرستان‌ها درخواست شده است که مازاد مرغ تولیدی را روانه بازار شهرستان اصفهان کنند و خوشبختانه مرغ در شهرستان‌های استان اصفهان با قیمت مصوب، ۲۱ هزار و ۵۰۰ تومان عرضه می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان اصفهان اظهار داشت: با هماهنگی بین جهادکشاورزی، دامپزشکی و سازمان صمت اصفهان وتیم های نظارتی مرغ زنده به کشتارگاه‌ها هدایت شده است و تمام مرغداران ملزم شدند که مرغ تولیدی را در سامانه «رهتاب» ثبت نام کنند.

وی اضافه کرد: کشتارگاه ها هم موظف شدند گوشت مرغ ورودی و خروجی را در سامانه «رهتاب» ثبت کنند و بیش از ۹۰ درصد از مرغ زنده و گوشت مرغ در سامانه «رهتاب» ثبت شده است.

ایراندوست تصریح کرد: آن چیزی که باعث صف‌های طویل مرغ شده است تقاضای کاذبی است که شکل گرفته است؛ این در حالی است که در اکثر شهرستان‌ها بیش از یک و نیم تا دوبرابر سهمیه منظور شده گوشت مرغ عرضه می‌شود که به نظر می‌رسد ذخیره سازی مرغ در منازل انجام می‌شود درصورتی که نیازی به این کار نیست چراکه روند جوجه‌ریزی به صورت روزانه در استان اصفهان صورت می‌پذیرد.

وی افزود: قطعه‌بندی مرغ درکشتارگاه به ۱۵ درصد کاهش یافته است و مغازه داران هم اجازه قطعه بندی مرغ را ندارند و اگر در مکان‌هایی اقدام می‌شود نشان از ضعف نظارتی است.

سایر خبرها